Vodna postelja BLUE Classic Dual - Vodne postelje BLUEsleep

Vodna postelja BLUE Classic Dual - Vodne postelje BLUEsleep
Vodna postelja BLUE Classic Dual - Vodne postelje BLUEsleep  Vodna postelja BLUE Classic Dual - Vodne postelje BLUEsleep  Vodna postelja BLUE Classic Dual - Vodne postelje BLUEsleep  Vodna postelja BLUE Classic Dual - Vodne postelje BLUEsleep
Model: Classic dual
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 1.550,00€ 1.317,00€
Brez DDV: 1.317,00€

Možnosti


* Izbira dimenzije DUAL:
* montaža:

Količina:  
   - ALI -   

Vodna postelja Classic je model vodne postelje, ki ustreza večini uporabnikov. Za razliko od modela Comfort vključuje klasično bombažno prevleko, ki ni antialergijska. Model je namenjen spanju dveh oseb - dual sistem ( dve jedri ), ki omogoča individualno nastavitev trdote in ogrevanja.

Izbirate ga lahko v različnih dimenzijah po enotni ceni brez doplačila. Priporočamo, da si izberete čim večjo posteljo, ki vam jo prostor omogoča. Vodna postelja naj bo vsaj 20 cm daljša kot je velik najvišji partner. Za izgled postelje lahko poskrbite z izbiro vzglavne stranice, za dodatno funkcionalnost pa lahko izberete podstavek s predali.

 


Vodna postelja     BLUE Classic dual          
 

Opisani model vključuje spodaj navedene sestavne dele, dodatne informacije boste našli tudi v rubriki sestavni deli & informacije

 

► ► Vodna jedra

Vključeni dve vodni jedri 100% dušenje, termo pregrada in varnostni bazen

Vodna jedra so vrhunske kvalitete in so izdelane iz materiala Vinyl debeline 0,55mm, ki je vrhunski material pri izdelavi vodnih jeder, Imajo dvojno varjene vare in glavni var na spodnjem delu jedra. Vodna jedra so med seboj ločena s termo pregrado, ki zavira prenašanje temperature med jedri.

V notranjosti vodnega jedra se nahajajo dušilci valovanja, ki imajo funkcijo umirjanja vode, kar pomeni, da se postelja umiri po premiku osebe na postelji. Nudimo 100% dušena vodna jedra ( po naročilu lahko tudi manj ), saj je za spanje najprimernejše, ker je postelja mirna, kompaktna in se umiri takoj po premiku.

Varnostni bazen v primeru predrtja vodnega jedra in izpusta vode prepreči izliv vode iz postelje. V takem primeru vsa voda ostane v varnostnem bazenu zato je vsak strah o "poplavah" popolnoma odveč.

 

► Preberite več o vodnih jedrih >>>

 


► ► Grelci in termostati

Vključena dva grelca in termostata Carbon Heater

Vsaka vodna postelja je ogrevana. Po želji si nastavite temperaturo, ki vam odgovarja zato vas vodna postelja pozimi greje, poleti pa prijetno hladi.

Carbonski grelci so med najboljšimi in najvarčnejšimi grelnimi elementi pri vodnih posteljah. Zagotavljajo dobro delovanje, nizko porabo in točnost uravnavanja temperature.Nastavitev temperature je odvisna od posameznika. Običajno je najprimernejša temperatura od 26 do 28 stopinj C.

 

►Preberite več o grelcih >>>

 


► ► Penasti okvir

Vključen trdi penasti okvir z dvojno ojačitvijo v notranjosti pene + patentiran ojačevalni element

Penasti okvir je oblika postelje. V njem se nahaja ves sistem vodne postelje. Obremenjen je tudi z našim sedenjem, vstajanjem in sedanjem zato je kakovost okvirja velikega pomena.

Ta model vključuje trdi penasti okvir z dvojno notranjo ojačitvijo in dodanim dodatnim patentiranim ojačevalnim elementom, ki zagotavlja, da se pene ne deformirajo in ne izbočijo.

 

►Preberite več o panastem ovirju >>>

 


► ► Prevleka

Vključena Classic prevleka

 

Modeli se med seboj razlikujejo tudi po prevlekah. Ta model vključuje prevleko Classic - bombažno prevleko, ki je odstranljiva, pralna in po sredini deljiva za lažje pranje. Operete jo lahko v domačem pralnem stroju. Prevleke zaradi krčenja ne smete sušiti v sušilnem stroju. Zadostno pranje prevleke je enkrat letno običajno poleti.

 

► Več o prevlekah in modelih si lahko preberete tukaj >>>

 


► ► Podstavek

Vključen standardni podstavek v bukev ali črni barvi

Vsi modeli imajo v osnovi vključen standardni zaprti podstavek v bukev ali črni barvi. Izbirate lahko katerokoli barvo iz barvne karte ali višino podstavka za doplačilo. Na voljo pa vam je tudi izbira podstavka s predali.

 

►Preverite več v ponudbi s podstavki >>>

 


► ► Garancija

  • ► 5 letno garancijo na vodotesnost spojev vodnega jedra
  • ► 5 letno garancijo na grelne elemente in termostate
  • ► 1 letno garancijo na ostale sestavne dele
  • ► Garancijo dobrega nakupa , kar pomeni, da imate 30 dnevno preizkusno dobo brez obveznosti ! Če vam postelja ne bo odgovarjala in se nanjo ne boste mogli navaditi, jo vzamemo nazaj in povrnemo kupnino.

 

**Navedene garancije so pogojene s strokovno montažo z naše strani in pod pogoji, ki veljajo za posamezno garancijo.

 


► ► Set za vzdrževanje

Sredstvo za vzdrževanje vode, čistilo in tlačilka za izsesavanje zraka

Ob nakupu brezplačno prejmete komplet za vzdrževanje postelje. Prejeli boste sredstvo za vzdrževanje vode in tlačilko za izsesavanje zraka.

Ob nakupu boste prejeli tudi knjižico o vzdrževanju z nasveti in o vsem na kar morate biti pozorni pri vzdrževanju. Prejeli pa boste tudi knjižico za lastno vodenje evidence o dodajanju sredstva za vzdrževanje vode.

Evidenco za vse stranke vodimo tudi mi in vas redno vsakoletno obveščamo in pošljemo sredstvo za vzdrževanje vode v vaši postelji.

 

► Nasvete in navodila za vzdrževanje si lahko preberete tukaj >>>

 

Z vami tudi po nakupu

Za kakršnakoli vprašanja, nasvete ali pomoč se na nas lahko vedno obrnete tudi po nakupu. Poleg prodaje nudimo tudi sevisne storitve, vzdrževanje vodnih postelj, selitve postelj, itd.. 

► Več informacij

 

 


 Dodatne informacije  04 - 51 70 804

 
Za kakršnakoli vprašanja ali nasvete smo vam vedno na voljo, da nas pokličete ali obiščete v razstavnem salonu.
 
Še več informacij o naših vodnih posteljah si oglejte na naši glavni strani
 
www.MojaVodna.si ali pa tudi na
www.CentervodnihPostelj.si  kjer boste našli specializirano ponudbo vodnih postelj 

 

 
Sestava vodne postelje
Vodna jedra Dve vodni jedri - razred A
Grelci dva grelca Carbon in dva termostata
Penasti okvir Izvedba trdega penastega okvirja z notranjo in spodnjo ojačitvijo + dodatni patentiran ojačevalni element
Prevleka Klasična bombažna prevleka z sredinsko zadrgo od širine 180cm.
Podstavek Vključen standardni zaprti podstavek v bukev ali črni barvi. Možne ostale barve po barvni karti ali sprememba višine podstavka za doplačilo.
Dodatki Sredstvo za vzdrževanje vode, čistilo in tlačilka za odstranjevanje zraka - GRATIS !
Garancija
Garancija 5 letna garancija na spoje vodnih jeder, 5 let garancije na grelne elemente in 1 leto na ostale sestavne dele
Garancija dobrega nakupa 30 dni od nakupa če s posteljo niste zadovoljni jo lahko vrnete in povrnili vam bomo kupnino
Dimenzije
dimenzije DUAL Na voljo so dimenzije DUAL - od širine 160, 180, 200 cm in dolžine 200, 210, 220 cm
Montaža
montaža Montaža in dostava kjerkoli v Sloveniji (doplačilo). Rok dobave 1 do 2 tedna.
Oznake:
©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club
Warning: file_put_contents(/home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.log): failed to open stream: Permission denied in /home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.php on line 330