Plačilni pogoji

►► Plačilni pogoji za nakup ležišč

Plačilo ležišč se izvede po prejetem predračunu - ponudbi. Ob naročilu lahko poravnate le avans 30% od vrednosti naročila, ostali del pa dan pred dobavo naročenega izdelka.

 


 

►► Plačilni pogoji za nakup Vodne postelje

Ker se vodne postelje izdelujejo po naročilu z izbranimi sestavnimi deli in različnimi barvami je za potrditev naročila potrebno plačilo avansa, ostali del pa na dan montaže.

Za nakup vodne postelje trenutno nudimo dva načina plačila in sicer gotovinski ali obročni način plačila.

Gotovinski način plačila

Za nakup vodne postelje pri gotovinskem plačilu - nakazilo nudimo 5% gotovinski popust. V primeru gotovinskega načina plačila se ob naročilu poravna avans v znesku 300 EUR po predračunu na TRR podjetja, ostali del zneska pa ob dobavi – na dan montaže.

 

Obročni način plačila

Za nakup vodne postelje nudimo tudi možnost obročnega načina plačila. V primeru obročnega plačila se ob naročilu poravna polovica celotnega zneska po predračunu na TRR podjetja, ostali del pa preide v obročno plačilo preko trajnika z možnostjo do 10 zaporednih obrokov brez obresti.

Navedene cene v ceniku so v EUR in vsebujejo 22% DDV. Veljavnost cenika velja do spremembe, do katere si pridržujemo pravico brez predhodne najave.

 


 

V kolikor željenih izdelkov ni na zalogi vas o tem obvestimo preko elektronske pošte in tudi posredujemo informacijo v kolikšnem času bo izdelek dobavljiv.

©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club
Warning: file_put_contents(/home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.log): failed to open stream: Permission denied in /home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.php on line 330