O nas

 

Spletna stran LahkoNoc.net  združuje  ponudbo izdelkov za spanje. Nudimo vam pester program Vzmetnic, vodnih postelj, dodatkov na enem mestu...skratka vse za to, da bi vi lahko dobro spali!

Zagotavljamo vrhusko kvaliteto in ugodne cene !


 

O nas

Smo družinsko podjetje s sedežem in razstavnim salonom v Škofji Loki. Naši začetki segajo v leto 2004, od leta 2007 pa delujemo s sedanjim podjetjem B studio d.o.o. Specializirani smo za prodajo vodnih postelj  in dodatkov,  montaže ter servisne storitve. Lastna mizarska služba nam omogoča, da vam vse dodatke (vzglavne stranice, podstavke, nočne omarice, itd,..) izdelamo hitro kvalitetno in tudi po naročilu. Odlikuje nas oseben pristop do vsakega kupca, kvaliteta izdelkov, ugodne cene in hitri dobavni roki. 

Pester program vodnih postelj smo obogatili s programom visokokakovostnih žepkastih vzmetnic in ostalih izdelkov za spanje. Zagotavljamo vrhunsko kvaliteto našega programa in ugodno cenovno dostopnost. 

 


 

Za Vas in za Vaš dober spanec...

Ekipa  B studio d.o.o.

 

 

B  studio d.o.o.
Cesta talcev 6/a, 4220 Škofja Loka, SI30859891
 
 
©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club
Warning: file_put_contents(/home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.log): failed to open stream: Permission denied in /home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.php on line 330