Dostava & montaža


Dostava ležišč 

Dostava  ležišč  poteka  preko naše lastne dostave ali preko pošte Slovenije. Cena se obračuna po ceniku pošte Slovenije in je odvisna od dimenzije in teže vzmetnice. Dostava ležišč v vrednosti nad 500 eur je brezplačna. Cena dostave bo navedena na predračunu - oziroma ponudbi.

Naročilo blaga bo dostavljeno na glavni vhod  na izbranem naslovu. Dostava ne vključuje vnosa v stanovanje in namestitve.

Lastni prevzem ; Naročeno blago lahko tudi prevzamete na sedežu podjetja v Škofji Loki.

Za izdelke na zalogi je dobavni rok 1 do 3 dni od naročila. Izdelki po naročilu, ki niso na zalogi pa običajno 2 do 3 tedne. 


 

Dostava paketov - ostali izdelki

Dostava paketov se obračuna po ceniku pošte Slovenije. Ob nakupu izdekov nad 100 eur je dostava brezplačna. Izjema so letvena dna in ležišča. 

Lastni prevzem ; Naročeno blago lahko tudi prevzamete na sedežu podjetja v Škofji Loki.

 


 

Vodne postelje  - Dostava in montaža 

Pri izbiri in nakupu vodne postelje je zaradi zahtevnosti postavitve skoraj potrebna montaža. 

Za montažo vam ni potrebno skrbeti saj vam bomo vodno posteljo tudi strokovno montirali. Sam postopek je hiter (približno 3 ure) in ne zahteva kakšnih večjih posegov v prostor. S strokovno montažo pridobite tudi garancijo. Zato ne skrbite, poskrbeti morate le za kakšno vtičnico blizu postelje ali podaljšek in že takoj boste lahko spali v novi topli vodni postelji. Nekaj nasvetov pred montažo;

 

Priprava prostora pred montažo

Pred montažo vas obvestimo, kdaj bo potekala, da imate dovolj časa, da pripravite prostor v spalnici. V bližini namestitve postelje naj bo vsaj ena vtičnica in podaljšek za priklop grelcev. Svetujemo tudi, da nastavite temperaturo vode v bojlerju na najvišjo vrednost. Priporočljiva temperatura vode pri polnjenju je vsaj 25 stopinj C, da boste lahko še isto noč spali na topli vodni postelji. Če je temperatura vode pri polnjenju nižja je potrebno počakati, da ogrevanje opravi greli sistem. Sama montaža je čista in ne zahteva drugih posegov v prostor in traja približno tri ure.

 

Informacije ob montaži

Ob sami montaži vam svetujemo in razložimo glede vzdrževanja in čiščenja vodne postelje. Prvo izčrpavanje zraka iz vodnih jeder opravijo ob montaži naši monterji. Kasneje bo v prvih treh tednih potrebno ta postopek ponoviti, saj se zaradi ogrevanja iz vode sprošča kisik, kar povzroča klokotanje. Izčrpavanje zraka je preprost postopek. Ob montaži vas izčrpavanje naučimo, da to lahko opravite sami. Postopek je potrebno ponoviti kadar se v jedru nakopiči moteča količina zraka. Na nekaterih območjih je vsebnost kisika v vodi intenzivnejša in je potrebno v vodo dodati sredstvo za preprečevanje nastajanja zračnih mehurčkov.

Ob nakupu katerekoli vodne postelje iz naše ponudbe vam ves pribor za vzdrževanje podarimo.


 

Nudimo hitre dobavne roke za vodne postelje

Večino modelov vodnih postelj in dimenzij imamo vedno na zalogi zato vam vodno posteljo lahko dostavimo že v 1 do 2 tednih. Hitro dobavo nam omogoča tudi lastna mizarska služba. Podstavki in vzglavne stranice gredo v izdelavo takoj ob potrjenem naročilu. V primeru, da modela ali dimenzije, ki jo želite nimamo na zalogi pa je rok dobave 4 do 5 tednov. Vedno se potrudimo za najhitrejši možni način dobave in montaže.


 

Nudimo vam tudi hiter in zanesljiv servis

Poleg prodaje in svetovanja vam nudimo tudi servisne storitve. Tudi po nakupu se v primeru kakršnihkoli težav lahko vedno obrnete na nas, skušali vam bomo pomagati z nasveti ali našimi storitvami. Nudimo vam;► Montaže in demontaže vodnih postelj 
► Selitev vodne postelje v istem objektu ali v drug objekt po celotni Sloveniji
► Vzdrževalni letni servisi
► Hitri servis - v primeru težav je naš odzivni čas še isti dan ali takoj, ko je to mogoče v najkrajšem času


 

V kolikor so izdelki na zalogi jih prejmete v dnevu ali dveh po prejetem plačilu. V kolikor željenih izdelkov ni na zalogi vas o tem obvestimo preko elektronske pošte in tudi posredujemo informacijo v kolikšnem času bo izdelek dobavljiv.


 

©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club
Warning: file_put_contents(/home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.log): failed to open stream: Permission denied in /home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.php on line 330