Vzglavne stranice

Za popestritev in končni izgled vaše vodne postelje lahko izbirate med pestro izbiro vzglavnih stranic;

  •   Vzglavne stranice iz lesa
  •   Oblazinjene vzglavne stranice
  •    in kombinirane - les in usnje

 

V različnih oblikah, višinah in barvah. Kombinacije so skoraj neomejene, če ne najdete primerne, pa vam jo lahko izdelamo tudi po naročilu in vaših željah.

 

Podkategorije

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Vzglavna stranica Kombinirana 01
Značilnost vzglavne stranice sta dva prestavljiva oblazinjena vzglavnika, ki segata nekoliko višje nad leseno ploščo in sta oblazinjena v usnje. Vzglavnika se lahko prestavljata levo ali desno, lahko pa se tudi odstranita. Kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje izberete po želji brez..
260,00€
Brez DDV: 260,00€
Vzglavna stranica kombinirana 02
Vzglavna stranica ima na leseni plošči pritrjena dva vzglavnika oblazinjena v usnje. Barvno kombinacijo lesa in usnja določite sami po barvni karti. Glavna plošča je pritrjena na dveh nosilcih z nekoliko naklona.  Končna višina vzglavne stranice je cca. 105cm, kar pa lahko prilagodimo po..
220,00€
Brez DDV: 220,00€
Vzglavna stranica Kombinirana 03
Vzglavno stranico sestavlja glavna lesena plošča, na kateri je pritrjen podaljšan v usnje oblazinjen vzglavnik. Tudi pri tej vzglavni stranici po želji izbirate kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje.   ► Vaša izbira : - Barva lesa po barvni karti - Barva usnja za..
240,00€
Brez DDV: 240,00€
Vzglavna stranica Oblazinjena - Valovita
Posebnost vzglavne stranice je valovita oblika oblazinjena v usnje, katerega barvo izberete po želji. Valovita oblika vzglavne stranice popestri končni izgled postelje.  ► Vaša izbira : - Barva usnja po barvni karti - Višina stranice ..
180,00€
Brez DDV: 180,00€
Vzglavna stranica PRESTIGE 01 Visoka
Model vzglavne stranice, ki je najvišji med stranicami Prestige. Končna višina stranice je 120cm. Posebnost vzglavne stranice je oblazinjenje, ki je dodelano s prešitjem. Barvo usnja izberete po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenje po barvni karti ..
360,00€
Brez DDV: 360,00€
Vzglavna stranica PRESTIGE 02 Srednje visoka
Nekoliko nižja vzglavna stranica in ima končno višino 105cm. Oblazinjenje je izdelano s prešitjem na kvadrate, barvo usnja izberete po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenje po barvni karti ..
340,00€
Brez DDV: 340,00€
Vzglavna stranica PRESTIGE 03 Nizka
Vzglavna stranica je najnižja med Prestige modeli. Njena končna višina je 95cm, kar dosega nekje standardno višino ostalih modelov vzglavnih stranic. Izdelana je z oblazinjenjem v usnju z barvo usnja po izbiri. Oblazinjenje je dodelano s prešitjem na enakomerne kvadrate. Vzglavna stranica..
320,00€
Brez DDV: 320,00€
Vzglavne stranice Lesene - ravna ali polkrožna oblika
Lesene vzglavne stranice so zgoraj zaključene ravno ali polkrožno z lokom. Pri polkrožnih stranicah se lok določi glede na širino postelje. Končna višina pri obeh modelih se lahko prilagaja po vaših željah. Izberete tudi barvo lesa po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - Ba..
160,00€
Brez DDV: 160,00€
Vzglavne stranice lesene 2 letve
Model lesene vzglavne stranice z dvema letvama je izdelan iz dveh lesenih letev, ki sta pritrjeni na dveh nosilcih z naklonom. Barvo letev si izberete po barvni karti.  ► Vaša izbira :  - Barva lesa / letev po barvni karti - Višina stranice ..
170,00€
Brez DDV: 170,00€
Vzglavne stranice lesene 3 letve
Vzglavna stranica s tremi lesenimi letvami je nekoliko višja kot stranica z dvema letvama in ima na dveh nosilcih z naklonom pritjene tri lesene letve. Kakor pri ostalih vzglavnih stranicah si tudi pri tem modelu barvo lesa izberete po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - B..
180,00€
Brez DDV: 180,00€
Vzglavne stranice oblazinjene - Letve
Vzglavna stranica z dvema letvama v usnju, ki sta pritrjeni na dveh nosilcih z naklonom. Izbira barve usnja za oblazinjenje letev po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja po barvni karti - Višina stranice ..
180,00€
Brez DDV: 180,00€
Vzglavne stranice oblazinjene - Ravne ali polkrožne
Modela oblazinjenih vzglavnih stranic v usnje v barvah, ki jih izberete po želji. Oblazinjena vzglavna stranica v usnje je lahko zgoraj zaključena ravna ali polkrožna. Pri obeh modelih lahko sami določite končno višino vzglavne stranice. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenj..
180,00€
Brez DDV: 180,00€
©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club
Warning: file_put_contents(/home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.log): failed to open stream: Permission denied in /home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.php on line 330