Rjuhe - dodatki

Pestra izbira rjuh za vse dimenzije in mnogo barvah. Za lažje vzdrževanje lahko izberete Top Liner ( zadrži večino nečistoč ), ali zaščitne nadvložke, ki jih lahko pogosteje perete in ohranite originalno prevleko.

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Rjuhe za vodne postelje
Vodna postelja ima drugačne lastnosti kot klasično ležišče zato so zanjo potrebne posebne rjuhe za postiljanje. Rjuha mora ustrezati višini ležišča, ki je pri vodni postelji višja kot običajno. Za dobro namestitev mora rjuha imeti elastiko po vsej površini, ne samo na vogalih in mora biti ela..
41,00€
Brez DDV: 41,00€
Top liner
  Top liner je notranja zaščitna prevleka za vodne postelje, ki se namesti čez vodna jedra. S top linerjem dosežemo, da se večji del nečistoč kot so koža, sol iz potu...zadržijo na zgornji površini top linerja in ne na vodnem jedru. Tako boste olajšali vzdrževanje vaše vodne postelje, ke..
60,00€
Brez DDV: 60,00€
Nadvložek BASIC
  Zaščitite vašo osnovno prevleko vodne postelje Nadvložek je zaščitna prevleka s katero se zaščiti osnovna prevleka vodne postelje in tudi podaljšuje življenjsko dobo le te. Nadvložek ima nalogo, da varuje osnovno prevleko pred madeži, znojem. Nadvložek lahko večkrat operete in ..
95,00€
Brez DDV: 95,00€
Nadvložek PURE
  Nadvložek model Pure je antialergijska zaščitna prevleka,  ki poleg ostalih nalog zaščite onemogoča razvoj pršic in plesni zato je še posebno priporočljiv za osebe z alergijami. Z nadvložkom se zaščiti osnova prevleka pred madeži, znojem. Nadvložek lahko večkrat operete i..
134,00€
Brez DDV: 134,00€
©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club
Warning: file_put_contents(/home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.log): failed to open stream: Permission denied in /home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.php on line 330