Podstavki

Vodna postelja ima posebno prilagojen podstavek

Zaradi teže vodne postelje , ki znaša cca 600kg ( dual modeli ) mora imeti vsaka vodna postelja ustrezen podstavek z nosilno konstrukcijo. Pravilno izdelan podstavek ne obremenjuje tal točkovno ampak enakomerno porazdeli težo postelje po celotni površini. Kljub teži pa ni nevarnosti za poškodbo tal, saj se teža porazporedi po veliki površini.

Vsi modeli vodnih postelj imajo v ceni že vključen standardni zaprti podstavek v bukev ali črni barvi. Standardna višina podstavkov je 25 cm.

Poleg standardnega podstavka imate možnost izbire tudi druge vrste podstavkov, različne barve ali višine.

Podkategorije

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Standardni zaprti podstavek - Vključen v ceno kompleta
Vsi modeli vodnih postelj imajo v kompletu že vključen standardni zaprti podstavek. Podstavek je izdelan iz zunanjega okvirja z nosilno ploščo in notranje nosilne konstrukcije s križi. Standardna višina podstavka je 25cm, ki pa je lahko na vašo željo tudi višji ali nižji - doplačilo. Podstave..
0,00€
Brez DDV: 0,00€
Podstavki s predali
Za pridobitev dodatnega prostora pod posteljo nudimo tudi izbiro podstavka s predali. Število in strani odpiranja predalov si izberete po želji glede na to, kje imate več prostora za njihovo odpiranje.  Izberete lahko varianto z dvema ali štirimi predali. Barvo podstavka s predali si izb..
190,00€
Brez DDV: 190,00€
Lebdeči podstavek na nogicah
Za izgled klasične postelje lahko izberete lebdeči podstavek na nogicah. Konstrukcija lebdečega podstavka je skrbno izdelana za enakomerno porazdelitev teže postelje in je postavljena na devetih kovinskih nogicah. ..
150,00€
Brez DDV: 150,00€
Vgradne postelje
  Vodno posteljo je možno vgraditi skoraj v vsako posteljo oziroma obstoječi posteljni okvir.   Prednost vgradnega sistema v obstoječi okvir je sicer, da ostane zunanji izgled vaše postelje nespremenjen in s tem ohranite stil kompleta spalnice.  Slaba stran vgr..
0,00€
Brez DDV: 0,00€
©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club
Warning: file_put_contents(/home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.log): failed to open stream: Permission denied in /home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.php on line 330