Nadvložki

Poskrbite za dodatno udobje z izbiro nadvložka - toperja! Vašemu ležišču bo dodal nove razsežnosti udobja, ga hkratil zaščitil in podaljšal življensko dobo vašega ležišča.

  • Izbirate lahko med različnimi modeli z različnimi polnili in debelinami; 

 

      

 


 

Podkategorije

Prikaz: Seznam / Razpredelnica
Prikaži:
Razvrsti po:
Nadvložek - toper - Kokos  - 80x200 cm
  Nadvložek izdelan iz plasti kokosa Nadvložek iz kokosa bo poskrbel, da bo vaše ležišče trše in kompaktnejše. Poleg tega pa kokos nudi prijetno klimo in zračenje. Za vse tiste, ki imate radi trdo podlago in zračnost...     Lastnosti Iz plasti kokosa&n..
139,00€
Brez DDV: 139,00€
Nadvložek - toper - Latex  - 80x200 cm
  Nadvložek iz lateksa debeline 2 ali 4 cm Zagotovite si še več udobja na vaši postelji z izbiro nadvložka - toperja. Z nadvložkom boste tudi zaščitili  vzmetnico in podaljšali življensko dobo. Enostaven je za vzdrževanje, ga preprosto operete in prezračite. Ohranja prijetno kli..
159,00€
Brez DDV: 159,00€
Nadvložek - toper - Shaum  - 80x200 cm
  Nadvložek iz HR pene debeline 2 ,4, 6 ali kar 8 cm! Zagotovite si še več udobja na vaši postelji z izbiro nadvložka - toperja. Z nadvložkom boste tudi zaščitili  vzmetnico in podaljšali življensko dobo. Enostaven je za vzdrževanje, ga preprosto operete in prezračite. Ohranja p..
119,00€
Brez DDV: 119,00€
Nadvložek - toper - VISCO  - 80x200 cm
  Nadvložek iz visco spominske pene debeline 2, 4 ali 7 cm Zagotovite si še več udobja na vaši postelji z izbiro nadvložka - toperja. Z nadvložkom boste tudi zaščitili  vzmetnico in podaljšali življensko dobo. Enostaven je za vzdrževanje, ga preprosto operete in prezračite. Ohra..
149,00€
Brez DDV: 149,00€
©Copyright 2011. Powered by OpenCart
ThemeGlobal.com - OpenCart Templates Club
Warning: file_put_contents(/home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.log): failed to open stream: Permission denied in /home/noclah01/domains/lahkonoc.net/public_html/vqmod/vqmod.php on line 330